MKB
Ondersteuning

Voor uw juridische kwesties binnen het midden- en kleinbedrijf. Heeft u als MKB hulp nodig bij een juridische kwestie of een conflictsituatie? Neem dan contact met ons op of lees verder hoe we u kunnen helpen!

1

Zakelijk

2

Verbintenissenrecht

3

Wanprestatie

Zakelijk

Ook voor zakelijke geschillen en civiele vorderingen bent u bij Citylex welkom. Wij staan ondernemers en andere contractpartijen bij met voorbereiding, nakoming en schadevergoeding terzake verschillende soorten overeenkomsten.

Verbintenissenrecht

Het verbintenissenrecht is het geheel van geldende regels en voorschriften, tussen (rechts)personen onderling gemaakt of volgens de wet geldend en de gevolgen en mogelijkheden voor het geval deze afspraken of regels niet of niet juist worden nagekomen.

Wanprestatie

Bij wanprestatie wordt een tussen twee of meer partijen gemaakte afspraak niet nagekomen.  Er bestaan in dat geval verschillende mogelijkheden om de afgesproken prestatie alsnog af te dwingen of bijvoorbeeld de overeenkomst te ontbinden en/of schadevergoeding te vorderen.

Citylex gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor u nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Daarnaast bevat onze website functionaliteiten waar u uw persoonsgegevens achter kunt laten. Klik hier voor meer informatie over het verwerken van uw gegevens.

Citylex is tevens actief in de volgende locaties: