Advocaat
Mr. J-M.F. Honders

Mr. Honders is oprichter van het kantoor Citylex. Hij gelooft in een zo effectief mogelijke behandeling van het voorliggende probleem, waarbij het belang van de cliënt centraal staat. Men kan op zeer korte termijn bij hem terecht en vrijwel altijd dezelfde dag telefonisch.

Ik geloof in een zo effectief mogelijke behandeling van het voorliggende probleem, waarbij het belang van de cliënt centraal staat.

Beëdigd advocaat

Oprichter

Mr. Honders is oprichter van het kantoor Citylex. Hij gelooft in een zo effectief mogelijke behandeling van het voorliggende probleem, waarbij het belang van de cliënt centraal staat. Men kan op zeer korte termijn bij hem terecht en vrijwel altijd dezelfde dag telefonisch. Bekijk voor de contactinformatie de contactpagina.

Ervaring

Mr. Honders heeft zijn studie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Leiden, waar hij is afgestudeerd in het civiele recht, onder meer met specialisaties Handelsverkeersrecht, Bank- en Effectenrecht en Energierecht.

In de praktijk heeft mr. Honders veel ervaring opgedaan in de advocatuur, op verschillende rechtsgebieden, waaronder het Algemeen Verbintenissenrecht, Familierecht, Strafrecht, Sociaal Zekerheidsrecht, Huurrecht en arbeidsrecht. Ook staat hij kleine en middelgrote ondernemingen bij met diverse juridische kwesties. 

Beëdigd

Mr. Honders is op 12 januari 2007 als advocaat beëdigd.

Jurische hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Neem contact op met Citylex om een beeld te krijgen van uw mogelijkheden en om inzicht te bieden in wat het kantoor voor u kan doen.

Citylex gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor u nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Daarnaast bevat onze website functionaliteiten waar u uw persoonsgegevens achter kunt laten. Klik hier voor meer informatie over het verwerken van uw gegevens.

Citylex is tevens actief in de volgende locaties: