Huur
recht

Het huurrecht heeft betrekking tot alle rechten en plichten voor huurders en verhuurders. Heb je problemen met je (ver)huurder en wil je juridische hulp inschakelen, neem dan contact met ons op.

Huurrecht

Bij een dreigende ontbinding van de huurovereenkomst kunt u baat hebben bij een advocaat. Het kantoor treedt voor huurders en voor verhuurders op. Ook in geval van achterstallig onderhoud, huurverhoging of incasso van de huur bent u bij dit kantoor aan het juiste adres.

In het huurrecht wordt een onderscheid gemaakt tussen consumentenhuur en bedrijfshuur.

Bij huur en verhuur door/aan consumenten kunnen zaken spelen als ontbinding huurovereenkomst, schadevergoeding bij oplevering van de woning en bijvoorbeeld achterstallig onderhoud.

Citylex gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor u nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze website volgen en verzamelen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Daarnaast bevat onze website functionaliteiten waar u uw persoonsgegevens achter kunt laten. Klik hier voor meer informatie over het verwerken van uw gegevens.

Citylex is tevens actief in de volgende locaties: